📢 Važno obaveštenje: Za sve porudžbine preko 3000din, poštarina je besplatna!

Uslužno brendiranje

Proizvodnja privatne robne marke po zahtevu

USLUŽNO BRENDIRANJE

Ukoliko ste u potrazi za jedinstvenim proizvodom napravljenim specijalno za Vaše potrebe možemo ponuditi širok spektar proizvoda – bilo koja vrsta pića ili dijetetskog suplementa može biti pripremljena prema Vašim zahtevima u kratkom vremenskom roku. Dozvolite da Vas upoznamo sa fazama rada na projektu.

1. Idejno rešenje

Ukoliko imate ideju možemo osmisliti koncept prema Vašim uputstvima i u  saradnji sa sektorima razvoja I marketinga doći do željenog rešenja.

Uvek možete odabrati nešto iz postojećeg portfolija što ćemo prilagoditi zahtevima vašeg tržišta.

2. Receptura

Bahus doo ima širok portfolio ukusa sa do 12% voćnog sadržaja. Možete se odlučiti za neki od postojećih ukusa ili možemo pripremiti nešto jedinstveno za vas.

Naši proizvodi već imaju duži rok trajanja od većine u našoj kategoriji, ali ukoliko je potrebno naše kolege iz proizvodnog odeljenja mogu da prilagode recepturu prema vašim zahtevima za rok trajanja.

3. Dizajn etikete i flaše

Ukoliko se odlučite za neki od proizvoda iz postojećeg portfolija, prilagođavanja mogu biti obavljena vrlo brzo i robu možemo pripremiti u vrlo kratkom roku. Naravno, uvek možemo razviti poseban dizajn boce i etiketu samo za Vas.

4. Premijum poklon

Ukoliko se odlučite za piće sa poklonom kao što je Cokić Na eksić, kako imamo puno iskustva sa ovakvim vidom proizvoda možemo Vam pomoći oko razvoja dizajna premijuma, nadgledati proces proizvodnje, uvoza i pripreme premijuma za finalno pakovanje u našoj fabrici. Ukoliko se odlučite za licenciranu robu biće potrebno dodatno vreme za pribavljanje licence I odobrenja.

5. Proces proizvodnje

U dogovoru sa Vama, organizujemo celokupan procss -  poručujemo sirovine, štampamo etikete, formiramo flaše, punimo po specifikaciji, etiketiramo I šaljemo na destinaciju. Za više informacija o procesu proizvodnje pogledajte stranicu o nama

6. Transport

Republika Srbija ima potpisan sporazum o trgovini sa EU koja dozvoljava  pristup EU zemljama bez dodatnih nameta, takodje robu možemo slati u bilo koju zemlju u sveti, posedujemo sve neophodne sertifikate, moguće je i obezbediti bilo šta dodatno od dokumetacije po zahtevu. Fabrika je locirana u gradu Paraćin sa lakim pristupom autoputu E75 I pan-evropskom koridoru X.Portfolio

KONTAKTIRAJTE NAS

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing