📢 Važno obaveštenje: Za sve porudžbine preko 3000din, poštarina je besplatna!

Srpski sokovi u Kini

Još jedno uspešno izlaganje napitaka za decu i odrasle kompanije Bahus, ovaj put na CIIE China u Šangaju.

Srpski sokovi u Kini

CIIE je prvi svetski sajam na nacionalnom nivou na temu uvoza sa veoma širokom paletom izlagača, naročito u sekciji hrane i pića.

Posetioci iz Kine i sveta su najviše pažnje poklonili našim dečijim proizvodima, običnim i licenciranim, i inovativnim funkcionalnim napitcima u malim pakovanjima, kao što su šotovi. Najviše su bili zainteresovani za naše inovativne napitke za decu sa poklonom i kapacitete za private label, dve oblasti našeg poslovanja koje konstanto unapređujemo. Imali smo čast i zadovoljstvo da ugostimo našu premijerku, Anu Brnabić na štandu.

Posebno se zahvaljujemo partnerima i prijateljima iz Privredne komore Srbije koji su nas pozvali da predstavljamo srpsku industriju pića na štandu Srbije i Shanghai Yuanyi International, velikoj trgovinskoj kompaniji iz Kine sa kojima smo potpisali Pismo o namerama.

Naše sledeće izlaganje je na SIAL-u 2020. godine, vidimo se tamo.

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing