📢 Važno obaveštenje: Za sve porudžbine preko 3000din, poštarina je besplatna!

Kompanija Bahus na World Food sajmu u Moskvi

Početkom septembra ove godine održan  medjunarodni  sajam prehrane World Food u Moskvi. Na zajedničkom štandu Privredne komore  Srbije, pored ostalih kompanija iz Srbije svoje proizvode je predstavila i kompanija Bahus iz Paraćina. 

Kompanija Bahus na World Food sajmu u Moskvi

Glavni program sa kojim se kompanija Bahus predstavila je dečiji brend Cokić i vitaminski napitak Vita Vita.

Direktor izvoza Uroš Delovski, pozitivno ocenjuje ovakav  vid prezentacije: “Ove godine smo doneli odluku da se fokusiramo na otvaranje Ruskog tržišta na koje još uvek ne plasiramo svoje proizovde. Iz tog razloga smo se prijavili za učešće na ovoj manifestaciji (World Food) kako bismo se detaljnije upoznali sa tržištem i kupcima na tom tržištu. Otkrili smo da na tržištu postoji veliki prostor za naše proizvode a najviše za dečije artikle pod brendovima Cokić Na Eksić i Na Eks Životinjice za koje nismo uočili direktnu konkurenciju u maloprodaji. Takođe, ostvarili smo kontakte sa nekoliko kupaca i distributera koji posluju u Rusiji i sa kojima smo nastavili razgovore nakon sajma, tako da očekujemo i konkretne rezultate u narednom periodu. Utisci su pozitivni i definitivno ćemo ponovo izlagati na sajmovima prehrane i FMCG proizvoda u Rusiji.

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing