Zaposlenje

Zaposlenje bahus na eks

Kompaniji BAHUS doo danas ima više od 130
zaposlenih. Njihova stručnost i radna etika su pokretačka snaga u razvoju firme.

U skladu sa tim, zaposleni ostvaruju sva prava koja im garantuju zakoni ove zemlje i bilo koje druge u okviru koje BAHUS posluje. Timski duh se održava međusobnim uvažavanjem i otvorenim odnosom.

Pored toga što BAHUS svojim poslovanjem daje primer drugim domaćim kompanijama, aktivno se podstiče razvoj usavršavanje trenutnih, kao i zapošljavanje novih mladih ljudi.

 

Naš konkurs stalno je otvoren za različite profile zanimanja. Ukoliko želite da postanete deo naše kompanije budite slobodni da nam pošaljete vašu biografiju na mejl: hr_posao@naeks.co.rs

Aktuelni konkursi za posao u Bahusu

Poštovani, trenutno nema aktivnih konkursa za posao u kompaniji Bahus. Molimo vas da nam pošaljete biografiju i time nam ostavite mogućnost da vas kontaktiramo čim se ukaže prva pozicija shodna vašim kompetencijama.

Pored zaposlenja za srednjoškolce, studente i mlade ljude spremne da stiču nova iskustva u domaćim uspešnim kompanijama nudimo različite vidove praksi. Svoje biografije zajedno sa svojim ineresovanjima dostavite nam na mejl: hr_praksa@naeks.co.rs

 

Aktuelni konkursi za praksu

Poštovani, trenutno nema aktivnih konkursa za praksu. Molimo vas da nam pošaljete mejl, kako bismo vas imali u evidenciji.