Uvoz - izvoz

O uslugama kompanije Bahus

Tokom svog razvoja, zajedno sa širenjem proizvodnje i robnog asortimana, kompanija Bahus razvijala je i sopstvenu flotu vozila i distributivnu mrežu. Odličnim kvalitetom proizvoda i konkurentnim cenama, Bahus uspeva da uspešno plasira svoje proizvode u zemlji i okruženju. Kompanija Bahus plasira sopstvenu robu na inostrano tržište preko lokalnih distributera. Godine 2010. pokrenut je izvoz za Crnu Goru. Danas, Bahus pokriva kompletnu teritoriju Srbije zajedno sa Kosovom i Metohijom, kao i Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru. Dugoročni planovi podrazumevaju širenje izvoza robe na tržištima širom Evrope, Severne Afrike, na Bliskom Istoku i u Aziji.

 

Pored savremene flote koja je u odličnom voznom stanju i koja ima više od 100 vozila, Bahus doo poseduje i odlično obučene komercijaliste na terenu, o čemu svedoči uspešna saradnja sa partnerima. 

 

Osim izvoza svoje robe na inostrana tržišta, Bahus radi i na uvozu zbog činjenice da poseduje veoma razvijennu distributivnu mrežu. Kompanija poseduje tri magacina u Beogradu, Paraćinu i Vrbasu.

 

Izvozne usluge 

Trenutno flota kompanije Bahus redovno vrši distribuciju svojih proizvoda  širom Srbije zajedno sa Kosovom, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore.


Distribucija proizvoda kompanije Bahus doo vrši se preko lakog i teškog transporta.


Pored samog izvoza sopstvene robe na strana tržišta  prati i pružanje sledećih usluga:


- Periodična kontrola terena;

- Analiza toka prodaje i potreba kupaca;

- Analiza konkurencije i njihovih aktivnosti na lokalnom terenu;

- Edukacija tima prodaje za prodaju Bahusovih artikala;

- Dostavljanje POS materijala.


Zainteresovana fizička i pravna lica mogu nas kontaktirati na stranici kontakti

 

Uvozne usluge

Kompanija Bahus nudu i uvozno distributivne usluge svim zainteresovanim stranama sa teritorija, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

 

Pored kompletne distribucije robe stranog tržišta na teritoriji Srbije lakim i teškim transportnim vozilima, ostale usluge koje kompanija nudi jesu:

- Periodična kontrola terena;

- Analiza toka prodaje i potreba kupaca;

- Analiza konkurencije i njihovih aktivnosti na lokalnom terenu;

- Edukacija tima prodaje za prodaju Bahusovih artikala;

- Dostavljanje POS materijala.


Zainteresovana fizička i pravna lica mogu nas kontaktirati na stranici kontakt.