O VitaViti

VitaVita vitaminsko osveženje

Uz pomoć moderne  opreme i recpture koju koriste najeminentniji svetski proizvođači u ovoj oblasti, kompanija BAHUS prva u Srbiji napravila je vitaminsko dijetski instant napitak. Sofisticiranom tehnologijom koja meša sastojke postiže se da je u svakoj granuli sastav isti 99,9% što pored prehrambene, zadovoljava i uslove farmaceutske industrije. Korišćenjem sofisticiranih mašina za sušenje postiže se efekat odlične rastvorljivosti.

 

Vitamini

VitaVita sadrži čak 10 vitamina potrebnih za normalno i neometano funkcionisanje organizma. U njenom sastavu nalaze se vitamini C, E, B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, H. Takođe sadrži usitnjen šećer (saharozu), arome,  boju, limunsku kiselinu i sodu-bikarbonu. Na eks Vita VitaUkoliko ste umorni i iscrpljeni ili želite da zaštitite sebe od neželjenih uticaja svakodnevnog stresa, VitaVita je stvorena za vas. U stvaranju ovog napitka, kreiranju ukusa je posvećena velika pažnja, stoga vas pozivamo da se sami uverite u to.

 

Preporučuje se za sva godišnja doba

VitaVita napravljen je tako da ima pozitivno dejstvo kako na imunitet, pa se zato preporučuje osobama svih uzrasta kao dnevni unos svih neophodnih vitamina.