O Excess

Excess energetsko piće

Excess je energetski osvežavajući napitak koji se proizvodi u kompaniji Bahus od 2007. godine. Kada se pomene ova vrsta napitaka, prva asocijacija je da se ono koristi u trenucima nedostatka energije, međutim osim svog energetskog dejstva na organizam, ukus koji Excess nudi predstavlja još jednu pozitivnu stvar. Stoga je pored originalnog ukusu ovaj napitak dostupan i sa ukusom limuna.


Šta sadrži Excess?

Excess sadrži visoki nivo kofeina, taurin, limunsku kiselinu, trinatrijum citrat, vitamine (niacin, pantotenska kiselina, vitamin B6, folna kiselina). Po formuli ovog energetskog napitka možemo uočiti da se u njemu nalaze sastojci koji će vašem organizmu dati više nego potrebno ubrzanje i energiju.


Nedostatak energije predstavlja jedan od problema osobama koje u današnjem svetu žele da maksimalno iskoriste svoj dan, stoga je Excess rešenje koje vam može obezbediti energiju i koncentraciju za bilo koju dnevnu ili noćnu aktivnost.


Dostupan je u PET ambalaži od 0,75l i 0,33l kao i u limenci od 0,25l.
Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnicama, dojiljama, osobama sa srčanim problemima, osobama preosetljivim na kofein kao i konzumiranje sa alkoholom.