O After party

Ovaj funkcionalni napitak jedinstven je na tržištu u Srbiji. Kako je prvi ove vrste na našem tržištu mnogi ga još uvek svrstavaju u kategoriju energetskih napitaka što zapravo nije tačno. Svojim sastavom After party pokazuje da je osvežavajući napitak koji je u stanju da regeneriše organizam na jedan drugačiji način u odnosu na enegetske napitke. 


After Parti sadrži sastojke koji jačaju imuni sistem

After party je gazirano osvežavajuće bezalkoholno piće koje pored ostalih sastojaka sadrži:

- najjači prirodni imunostimulator - beta glukan,
- vitamine B grupe (niacin, pantotenska kiselina, vitamin B6, folna kiselina i vitamin B12) i
- vitamin C.
- Beta glukan, jedinstveni polisaharid, najsnažniji je prirodni aktivator i modulator imunog sistema koji ima sposobnost da poboljša odbrambenu reakciju organizma na viruse, bakterije i parazite i tako pomaže organizmu da se sam izbori protiv uzročnika bolesti. Upotreba Beta glukana u medicinskim sredstvima pokazala je veliku efikasnost kod raznih vrsta infekcija, hroničnih upala, anemije.

Beta glukan je sposoban da apsorbuje (veže) različite toksine (aflatoksin B1, ohratoksin A, patulin) i izbaci ih iz organizma.

Zbog nedovoljno podataka o delovanju beta glukana na populaciju dece i trudnica, upotreba beta glukana kod ovih osoba se ne savetuje. Zbog sadržaja beta glukana i vitamina u After party-ju, trudnice i žene koje doje pre upotrebe trebalo bi da se konsultuju sa lekarom.

U periodima kada organizam ubrzano troši vitamine B grupe, neophodno je uneti maksimalno dozvoljenu količinu ovih vitamina. Vitamin C pomaže apsorpciju vitamina B grupe a ujedno deluje kao antioksidant. Takođe, vitamin C pomaže izbacivanju toksina iz organizma i pospešuje rehidrataciju organizma.