Limunada Na eks 2l

Limunada je već vekovima poznata kao vrhunsko osvežavajuće piće. Ni osvežavajuća pića sa ukusom limuna ne zaostaju mnogo po popularnosti. Limun je jedan od prvih ukusa koji se koristio kada se je počinjalo sa proizvodnjom osvežavajućih pića i podjednako je omiljen i među ljubiteljima gaziranih, a i među ljubiteljima negaziranih pića.

Sočan, sladak, kiseo, a ako se upotrebi kora čak i blago gorak, limun je pružao mogućnosti za spravljanje raznih napitaka. Danas se njegova aroma koristi za proizvodnju osvežavajućih pića i ne treba napominjati da je, baš kao i nekad, to jedan od traženijih ukusa od strane kupaca.

Limunada Na eks je odlična kada je dobro ohlađena, jer će vas lepo osvežiti i spremiti za nove izazove. U ambalaži od 2 litra najbolje je podeliti sa porodicom ili prijateljima, za stolom ili negde u prirodi.

Na eks osvežavjuća bezalkoholna pića u svojoj osnovi imaju vodu vrhunskog kvaliteta, koju dobijamo iz naših bunara, a dodaju se još limunska kiselina, emulzija, boja, aroma i naravno šećer.