Limunada Na eks 0,5l

Limunada je svakako među najpopularnijim, ako ne i najpopularnije osvežavajuće piće na svetu. Sve vrste osvežavajućih bezalkoholnih pića sa ukusom limuna vrlo brzo su sticala popularnost kod onih koju su ih probali. Tako je bilo i sa gaziranim osvežavajućim napicima, ali i sa negaziranim.

Aroma limuna nudi jedinstven spoj kiselosti, slatkog, a ponekad i blago gorkog ukusa. Svakako da su pića sa ukusom limuna jedno od najboljih rešenja kada vam je potrebno osveženje i dodatna energija. Pakovanje od pola litra je dovoljna količina da napravite pauzu i dobro se okrepite.

Na eks negazirana osvežavajuća pića se prave primenom posebnog tehnološkog postupka. Receptura je sa sticanjem novih znanja unapređivala, a sastojci koji se koriste u pproizvodnji su voda, šećer, limunska kiselina, emulzija, aroma i boja. Cilj za naredni period je da se u proizvodnji napitaka ubuduće koriste samo prirodne boje, čime će se dodatno podići nivo kvaliteta Na eks napitaka. Proizvodi se konzervišu dodavanjem kalijum – sorbata i natrijum bebzoata, kako bi proizvod bio trajsniji. Na eks pića u svojoj osnovi imaju čistu vodu iz sopstvenog bunara kompanije Bahus.