Kvalitet

Na putu ka tome da postane vodeći proizvođač osvežavajućih bezalkoholnih pića u Srbiji kompanija BAHUS se strogo drži toga da proizvod, pre svega kvalitetom i bezbednošću, mora da stekne naklonost kupaca. S tim u vezi, iz dana u dan nastojimo da povećamo zadovoljstvo naših kupaca.

 

labaratorija na eks bahus

Važnu ulogu u tome igra i činjenica da BAHUS u proizvodnji osvežavajućih bezalkoholnihpića uvek primenjuje modernu tehnologiju i prati najviše standarde bezbednosti i kvaliteta proizvoda. Ovo zahteva i stalno usavršavanje zaposlenih, a kompanija BAHUS čini sve kako bi ih motivisala da stiču nova znanja i ostvaraju sve bolje rezultate. Na kraju, ali ne i najmanje važno, kroz čitav proces proizvodnje vodi se briga i za bezbednost i zdravlje zaposlenih, ali i za očuvanje životne sredine.


Naravno, proces proizvodnje je usaglašen sa svim zakonskim propisima i standardima. Proizvodnja osvežavajućih bezalkoholnih pića u kompaniji BAHUS usaglašena je sa:

- sistemom upravljanja kvalitetom prema zahtevima standarda SRPS ISO 9001:2001 i

- sistemom upravljanja bezbednošću hrane i primenom principa HACCP u proizvodnji i razvoju novih proizvoda

- International Featured Standard-IFS, Medjunarodni standard za kontrolu kvaliteta i bezbednosti prehrambenih proizvoda
- Food Safety System Certification 22000-FSSC 22000

 

Krajnji cilj ovih standarda je da osiguraju to da će do potrošača doći proizvod koji je u potpunosti bezbedan po njihovo zdravlje, što je uz kvalitet proizvoda ujedno i filozofija rada kompanije BAHUS.