Kajsija Na eks 2l

Miris kajsije je zaista neodoljiv i to je glavni razlog što su negazirani osvežavajući napici sa ukusom ovog voća među najcenjenijima na svetu. Ako mogu da biraju, ljudi će vrlo često izbrati baš piće sa ukusom kajsije, što je potpuno logično kada se uzme u obzir neponovljiv miris i ukus kajsije.

Podrazumeva se da je Na eks kajsija odlično rešenje kada vam je potrebno nešto što će vas osvežiti, ali aroma i ukus kajsije su užitak i za vaše čulo mirisa i čulo ukusa. Dakle, negazirano osvežavajuće piće sa ukusom kajsije uvek je više od osvežavajućeg pića. Zato ga podelite sa svojim prijateljima, jer je pakovanje od 2 litra upravo tome i namenjeno.

U kompaniji Bahus sva pića se prave od vode iz naših bunara, od kojih je jedan dubok 165, a drugo 60 metara. Kvalitet vode se redovno kontroliše, što je prvi preduslov da piće bude kvalitetno.

Negazirana osvežavajuća pića Na eks se prave posebnih tehnološkim postupkom, uz praćenje naše recepture koju smo razvijali i usavršavali u prethodnom periodu. Šećer, boja, limunska kiselina, aroma i emulzija – to su osnovni sastojci od kojih se prave negazirana osvežavajuća pića.