Kajsija Na eks 0,5l

Nema dileme da je kajsija jedan od najcenjenijih ukusa među ljubiteljima negaziranih bezalkoholnih pića. I tu ništa nije čudno, s obzirom na to kakvog je mirisa i ukusa ovo divno voće. Napici sa ukusom i mirisom kajsije zaista su među najtraženijim i najomiljenijim među ljudima širom sveta.

Na eks kajsija je tu da vas osveži u svako doba godine i svojom aromom asocira na leto, kada je sezona ovog voća, na sočnost, slast i uživanje. S tim u vezi, popiti čašu osvežavajućeg pića sa ukusom kajsije nikako nije samo nešto čime ćete utoliti žeđ, već je reč o jednom pravom pravcatom ugođaju za čulo ukusa i čulo mirisa.

U flaši od pola litra Na eks kajsija je sjajno rešenje da se osvežite dok putujete, dok ste van kuće. Doza je sasvim dovoljna da sebi učinite uslugu, osvežite se i pri tome uživate u ukusu ovog divnog i mirišljavog voća.

Inače, Na eks kajsiju možete kupiti i u pakovanju od 2 litra, ako želite da je podelite sa svojim prijateljima.

Za proizvodnju svih pića u kompaniji Bahus koristimo vodu iz sopstvenih bunara. Ova dokazano ispravna, sveža i kvalitetna voda je preduslov za nastajanje dobrog osvežavajućeg pića.