Jabuka Na eks 0.5L

Ukus jabuke možemo svrstati među prave klasike kada su u pitanju negazirana pića. Svako ima nešto što voli i ne voli, ali protiv jabuke niko nikada nema ništa protiv. Jer jabuka je pravi izvor dobre energije. Negazirano bezalkoholno osvežavajuće piće Na eks sa ukusom jabuke je idealno za sva godišnja doba. U pakovanju od dva litra je količina za dobrih deset čaša, dakle za nekoliko žednih prijatelja. Za vreme toplih dana dobro ga ohladite u frižideru ili dadajte leda, a u hladnijem periodu je podjednako okrepljujuć i na sobnoj temperaturi.

Osvežavajuća negazirana pića mogu da utole vašu žeđ, da vas okrepe, da vam daju energiju i da vas zaslade. Voćni ukusi i mirisi su tu da vas obraduju i da zagolicaju vaša čula. Velika boca će vam omogućiti da sve to podelite sa svojim prijateljima.

Na eks osvežavajuća bezalkoholna negazirana pića proizvode se primenom posebnog tehnološkog procesa, a za njihovo pravljenje se koristi voda, limunska kiselina, boja i aroma. Upotrebljava se isključivo kvalitetna voda iz naših sopstvenih bunara, jer je dobra voda osnova svakog dobrog napitka. U kompaniji Bahus se radi na tome da se potrošačima obezbedi još kvalitetniji proizvod tako što će se u budućnosti za pravljenje napitaka koristiti samo prirodne boje.