Egzotik Na eks 2l

Kada su pojedinci krajem 18. i početkom 19. veka počeli da ekperimentišu mešajući gaziranu vodu i voćne ukuse, jedina namera im je bila da naprave napitak koji će biti dobar za osvežavanje i opuštanje. Uvek je priča počinjala time što je neko voćnom sirupu dodavao tada popularnu soda vodu, a onda to ponudio svojim prijateljima. Tek kada prođe testiranje od strane prijatelja, možda bi se neko od ovih „pronalazača“ odlučio i da počne sa prodajom svog napitka.


Ukus tropskih krajeva

Danas je prošlo više od dva veka od tog rođenja gaziranih pića, ali je suština sasvim ista. Tu su različiti ukusi, tu je gaziranost i tu su prijatelji. Iako osvežavajući gazirani napici već dugo imaju ogroman broj ljubitelja širom sveta, to nikako ne znači da je sve rečeno i da nema mesta za nova otkrića, za nove kombinacije mirisa i ukusa.


Na eks Egzotik je osvežavajuće bezalkoholno gazirano piće koje vam nudi pravo osveženje i svojom aromom vas vodi u opuštene tropske krajeve. Najbolji je za tople dane, a dobro ohlađen. Tada penušavost ovog pića i njegova posebna aroma nude maksimalan užitak.


Inače, Na eks bezalkoholna osvežavjuća gazirana pića se proizvode po posebnoj recepturi, od vode iz naših bunara, uz dodavanje šećera, limunske kiseline, boje i arome.