Egzotik Na eks 0,5l

Za nešto kažemo da je egzotično kada je daleko, tuđe, za nas nesvakidašnje i ne mnogo poznato, ali opet privlačno i omamljujuće. Termin se naročito upotrebljava kako bi se označili daleki tropski krajevi, ili za voće koje nam dolazi iz tih krajeva. Iz egzotičnih predela nam stiže voće jarkih i raskošnih boja, divnog ukusa i velike sočnosti. Sve je ovo sinonim za dobro osveženje, koje je sigurno neophodno u toplim i valžnim tropskim krajevima.


Egzotik Na eks svojom aromom prosto oživljava ritam tropskih krajeva. Ovo gazirano bezalkoholno osvežavajuće piće je odlično rešenje da se pobedi letnja žega ili da se oporavimo od napora. U PET ambalaži od pola litra sasvim je dovoljno da nam da dodatnu energiju i svežinu, naročito ako je ledeno hladno.


Gazirana egzotika

Egzorik Na eks je čvrst dokaz da ukusi gaziranih pića ne mogu nikada da budu svedeni na nekoliko svetski poznatih. Cilj svakog proizvođača gaziranih pića je da omogući ljudima da se dobro osveže i da ujedno obradiju svoje čulo ukusa. Zato se u kompaniji Bahus tragalo za novim ukusima i u tom traganju se otišlo do udaljenih, egzotičnih predela. Plod tog rada je gazirano osvežavajuće bezalkoholno piće Egzotik, koje će vas okrepiti svojim mirisnim notama i penušavom teksturom.


Idealno je za one koji tragaju za novim ukusima i novim avanturama. Na eks gazirana pića se prave po našoj posebnoj recepturi, a u njihovoj osnovi je čista, hladna i sveža voda sa dubine od 165 metara. Uz dodavanje šećera, limunske kiseline, boje i egzorične arome dobija se ovo piće koje pijemo na eks.