Borovnica Na eks 2l

Na eks borovnica je osvežavajuće negazirano bezalkoholno piće sa voćnim ukusom i aromom. U PET ambalaži od dva litra idealna je za vaše društvo, ako vam je potrebno nešto ukusno i osvežavajuće. Omamljujući miris borovnice čini ovo piće potpuno drugačijim od ostalih.

Dobro ohlađena, boca ovog napitka će vas svojom svežinom odvesti u netaknutu prirodu gde borovnica raste. Osvežavajuća moć Na eks borovnice je utoliko veća ako imamo u vidu kvalitet vode koji se koristi za njenu proizvodnju. Naime, kompanija Bahus poseduje čak dva sopstvena bunara, od kojih je jedan na dubini od 165 metara, a drugi na dubini od 60 metara. Sveža i čista voda, čija ispravnost se redovno kontroliše od strane neadležnih institucija, koristi se kao osnova za svako naše piće, bilo da je gazirano ili negazirano.

Inače, za proizvodnju osvežavajućih negaziranih pića primenjuje se poseban tehnološki proces, a neki od sastojaka su još i šećer, limunska kiselina, boje, emulzije i arome. Pred prirodnih, u proizvodnji pića se koriste i veštačke boje, ali će kompanij Bahus nastojati da u svom asortimanu potrošačima u budućnosti nudi samo pića obojena prirodnim bojama.