Borovnica Na eks 0,5l

Kada vam je potrebno nešto što će vas osvežiti i zasladiti, nešto što možete da ponesete sa sobom i da popijete usput, Na eks borovnica u PET ambalaži od 0,5 litara je pravi ukus i prava mera. Osvežavajuće bezalkoholno negazirano piće sa ukusom borovnice u sebi nosi svežinu planinskih krajeva u kojima borovnica raste. Ovo piće će vas savršeno okrepiti u svako doba godine i na bilo kom mestu da se nalazite.

Dodatnu svežinu Na eks borovnici daje i voda koju koristimo za njenu proizvodnju. Svi napici kompanije Bahus proizvode se od kvalitetne vode sa naših bunara, od kojih je jedan dubok 165 metara, a drugi 60. Sveža bunarska voda, čiji kvalitet se redovno kontroliše, u kombinaciji sa aromom borovnice i uz dodavanje šećera, limunske kiseline, emulzija, aroma i boja, daje vrhunsko osvežavajuće piće, koje možete popiti na eks.

Borovnica je jedan od dvanaest voćnih ukusa u ponudi Na eks osvežavajućih bezalkoholnih negaziranih pića. Pored napitaka u ambalaži od 0,5 litara, iste ukuse možete naći i u PET ambalaži od 2 litra, što je pogodno za druženja i okupljanja svih vrsta.