Bahus danas

Bahus danas predstavlja jednu od vodećih domaćih kompanija u proizvodnji bezalkoholnih osvežavajućih napitaka. Stalnim ulaganjima u tehnologiju postiže se visok nivo kvaliteta proizvoda. U prilog činjenici govori i posedovanje sertifikata SRPS ISO 9001:2008. Sve ovo obezbeđuje konkurentnost na tržištu kako u Srbiji, tako i u regionu.


Paralelno sa razvojem kompanije, razvijala se i distributivna mreža. Čak 95% proizvoda do krajnjih kupaca transportuje se sopstvenim vozilima. U svojoj floti Bahus poseduje laka i teška teretna vozila. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, uspostavljen je efikasan model transportovanja, tako da u ovom momentu BAHUS može da u toku jednog dana svojim potrošačima isporuči i po nekoliko stotina tona robe.


Konstantno praćenje najsavremenije tehnologije sastavni je deo razvojnog procesa kompanije Bahus. U periodu od 2012. godine do danas većina mašina je potpuno zamenjena kako u cilju povećanja proizvodnog kapaciteta, tako i kvaliteta samih proizvoda. Mašine koje je kompanija nabavlja dolaze od renomiranih firmi specijalizovanih i opšte poznatih u svetu po izradi mašina za pravljenje osvežavajućih bezalkoholnih napitaka. Najveći deo mašina dolazi od marki kao što su nemački KHS i KRONES.


Kompanija Bahus danas raspolaže poslovnim prostorom na dve adrese, ukupne površine veće od 7.300 kvadratnih metara. BAHUS upošljava više od 130 stručnih radnika, koji su jedan od osnovnih činilaca stalnog napretka kompanije.

Sedište firme je u Striži, Striško naselje bb, gde je proizvodni pogon. Administrativne prostorije, magacin gotovih proizvoda i repromaterijala nalazi se u Vidovdanskoj ulici broj 6 u Paraćinu.
S obzirom na to da se Paraćin nalazi na koridoru 10, lokacija je izuzetno pogodna za sve vrste distribucije, od dopremanja repromaterijala, do prodaje gotovog proizvoda, što značajno utiče i na cenu i brzinu transporta.

Brendovi kompanije Bahus 

Na eks logo

Od 2004. godine kompanija usvaja “Na eks” kao ime za svoju robnu marku. Ovaj naziv ubrzo postaje opšte poznat i zajedno sa njim počinje razvoj nove ere Bahus kompanije. U okviru robne marke Na eks proizvode se gazirana i negazirana osvežavajuća pića, kao i pića sa voćnim sokom i ledeni čaj. Proizvodi iz lepeze ove robne marke namenjeni su korisnicima svih uzrasta.

                                                          

Cokić Na eksić se pojavio na tržištu u Srbiji 2012. godine. Namenjen je najmlađoj populaciji i dostupan je u ukusima, banane, borovnice i multivitamina. Uz sok sa ukusom voća, dobija se i poklon gumica, skočica ili olovka. Od trenutka pojavljivanja bilo je potpuno jasno da će Cokić Na eksić biti veoma popularan na tržištu Srbije i regiona.

                                                   

Vita vita logo

VitaVita vitaminski instant napitak jedini je ove vrste koji se proizvodi u Srbiji. Zahvaljujući visokoj tehnologiji koja se koristi u izradi ovog proizvoda dobijen je veoma kvalitetan proizvod koji je prepoznat od strane kupaca. VitaVita sadrži deset vitamina koji su potrebni za normalno funkcionisanje organizma. Kapetan Oranž i Kapetan Limun zaštitna su lica VitaVite sa ukusom narandže, odnosno limuna.

                                                            

After party logo

After party predstavlja potpunu novinu na domaćem tržištu kako po sastavu, tako i po načinu na koji njegovo unošenje deluje na organizam. Preporučuje se pri velikim naporima i trenucima kada je telo izloženo dehidrataciji. Piće za mamurluk, kako ga često nazivaju dobilo je naziv zbog visoke količine vitamina C koju poseduje, kao i zbog sadržaja beta glukana koji ima sposobnost modulisanja imunog sistema.

                                                             

excess logo

Excess predstavlja energetsko piće dostupno u dva ukusa. Proizvodnja ovog napitka započeta je 2007. godine. Pored originalnog ukusa, tu je i ukus od limuna. Energetsko piće je dostupno u PET ambalaži od 0,75l i 0,33l, kao i u limenkama od 0,25l.