Ananas Na eks 2l

Za sve one koji bi da se osveže, a da izbegnu gazirana pića, Na eks nudi negazirana osvežavajuće pića sa čak dvanaest različitih ukusa. Svakako da je ananas jedna od aroma koja sama po sebi asocira na okrepljenje.
U ambalaži od dva litra Na eks negazirana pića su odlična za vaša okupljanja sa prijateljima ili za proslave.

Negazirano osvežavajuće piće sa ukusom ananasa će vas u bilo koje doba godine asocirati na leto i odmor, jer miris i ukus ananasa sa sobom nose prizvuk dalekih i toplih krajeva u kojima se ovo voće gaji.


Dobra voda kao osnova dobrog pića

Za proizvodnju svih pića u kompaniji Bahus se koristi hladna i čista voda iz našeg sopstvenog bunara dobokog 165 metara. Ispravnost vode se redovno ispituje i ona se nalazi u osnovi svih naših napitaka.


Pored vode u proizvodnji negaziranih osvežavajućih pića koristi se još šećer, limunska kiselina, boje, emulzije i arome. Ovi sastojci se kombinuju po posebnoj recepturi, a dobijeni proizvodi se konzervišu kalijum – sorbatom i natrijum – benzoatom.

Cilj komapnije Bahus je da u godinama koje su pred nama sva osvežavajuća pića budu obojena samo prirodnim bojama i da se veštačke boje potpuno izbace iz upotrebe.