Ananas Na eks 0,5l

Neverovatno je to koliko ljudi će nepogrešivo prepoznati ukus i miris ananasa, iako možda nikada u životu zapravo nisu okusili ovo voće. I to je najbolji pokazatelj popularnosti ananasa. Svkako da postoje dobri razlozi zašto je to tako. Svojim sjajnim mirisom ananas se izborio za jedno od dvanaest mesta kada su u pitanju ukusi Na eks osvežavajućih negaziranih pića.


Mala doza velikog osveženja

Kada vam je potrebno osveženje, napitak sa ukusom ananasa u PET boci od 0,5 litara je odgovarajuća doza. Možete ga popiti s nogu, u pokretu, na ulici, u školi, pre ispita, polako ili na eks, kako god i gde god vam padne na pamet. Osećite pravo osveženje, a aroma će vaše misli odvesti čak u osunčane i daleke krajeve iz kojih ananas potiče.

Da bi okrepljujuće dejstvo Na eks osvežavajućih pića bilo veće, u proizvodnji se koristi kvalitetna voda iz naših sopstvenih bunara. Ispravnost sveže vode sa dubine od 165 metara se redovno spituje, što daje dodatni kvalitet Na eks napicima.

Negazirana bezalkoholna osvežavajuća pića se proizvode od vode, šećera, limunske kiseline, emulzije, arome i boje. U planu kompanije Bahus je da u narednom periodu osvežavajuća pića budu bojena isključivo prirodnim bojama, što će dodatno pobošljati njihov kvalitet.