“Sočni“ utisci Na eks tima sa PLMA sajma u Amsterdamu

 

Kompanija Bahus sa svojim glavnim brendovima Na eks i Jumpy je ove godine prvi put izlagala na PLMA sajmu  u Amsterdamu, predstavljajući široku paletu pakovanja napitaka za odrasle i decu, sa inovativnim dizajnom i recepturama u skladu sa svetskim standardima.

 

 

Posetioci su pokazali najviše interesovanja za proizvode u malim pakovanjima i sa dodatom vrednošću  u vidu inovativnog pakovanja i funkcije, kao što su 60ml shotovi sa različitim funkcijama od kojih izdvajamo Colagen shot, Slim line shot i After party shot antimamurluk napitak.

 

Takodje, veoma veliku pažnju su privukli licencirani dečiji proizvodi Sunđer Bob Kockalone, Štrumpfovi i Patrolne Šape kao i naš Jumpy napitak sa poklon gumicom za brisanje u sklopu samog proizvoda. Jumpy proizvodi, kao i ostatak asortimana, se proizvode po veoma strogim svetskim kriterijumima kvaliteta u cilju pružanja najboljeg iskustva našim krajnjim potrošačima kao i našim poslovnim saradnicima širom sveta.

 

Neki od ovih proizvoda su već na tržištu Beneluxa i Australije.

 

Naš tim ulaže puno energije da svaki sledeći nastup na sajmu bude još bolji i da predstavimo što više inovacija u okviru industrije pića, kao bi potencijalni saradnici u nama prepoznali pouzdanog i lojalnog partnera.

 

Vidimo se na našem sledećem nastupu na Anuga Cologne sajmu 5.-9. oktobar 2019.

 

 

Komentari

Zbog spama unesi kod :